Hoofdpijn en migraine behandeling met spierontspanners

Veel mensen hebben last van overmatige spierspanning die soms ook uitmondt in migraine. Het kan veel oorzaken hebben, zoals stress en werken achter de computer. Onze artsen zijn gespecialiseerd in het behandelen van deze klachten met spierontspanners. Door goed onderzoek tijdens het consult en een behandeling op maat afgestemd op jouw klachten en spierspanning, zien we bij veel mensen een grote verbetering. Ook neemt de frequentie van de aanvallen bij migraine vaak sterk af.

Welke gebieden zijn te behandelen?

Bij de behandeling van spierspanningshoofdpijn en migraine zijn er veel verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van de klachten kunnen 1 of meerdere gebieden worden behandeld. Dat kan in 1 sessie of verdeeld over meerdere sessies om te zien hoe de klachten verbeteren. De arts overlegt en adviseert tijdens het consult hierover.

  • Fronsspieren (tussen de wenkbrauwen/boos kijken) / va. € 99,-
  • Voorhoofdspieren (regio boven de wenkbrauwen tot de haargrens) / va. € 99,-
  • Zijkanten van de ogen (kraaienpootjes spieren) / va. € 99,-
  • Temporaal (zijkanten van de hoofd) / va. € 99,-
  • Achter in de nek op de schedelrand / va. € 69,-
  • Trapezius (spieren bovenop de schouders) va. € 99,-
  • Lokaal triggerpoints inspuiten / va. € 99,-

Invisible needle & na de behandeling

De behandeling doet geen pijn, deze wordt namelijk uitgevoerd met de invisible needle (dunste naald ter wereld) en onze artsen zijn voorzichtig bij het prikken. Blauwe plekken en zwelling zien we vrijwel niet. Na de behandeling moet je 3 uur het hoofd recht houden (niet bukken of liggen) en mag je de eerste 24 uur niet sporten. Verder kun je alles normaal blijven doen.

Het effect ontstaat binnen twee weken en na drie weken kun je het resultaat qua hoofdpijn beoordelen. Dan ben je ook welkom voor de gratis controle. Als de spieren nog niet helemaal ontspannen zijn, zet de arts daar gratis botox bij. Wil je een andere regio erbij laten behandelen dan kan dat tegen het geldende tarief.

Het resultaat houdt afhankelijk van het merk botox en jouw spierkracht/lichaam gemiddeld 3-4 maanden aan. Ook over het merk dat bij jou past zal de arts uitleg geven waarna je zelf de keuze maakt.

Dokter Yulia & Dokter Jean-Paul staan voor jou klaar.

Onze dokters helpen jouw graag verder met jouw vragen en klachten. Je kunt langskomen voor een consult. De behandeling kan daarna direct plaatsvinden of je denkt er nog even over na. Wat goed voelt voor jou! Je kunt jouw vragen ook vooraf stellen. Contact ons daarvoor via email, whatsapp of bel ons. Een afspraak maak je gemakkelijk via de online agenda.